Emma Stone: Prvo pojavljivanje nakon rođenja njene ćerke na premijeri filma Cruella

Emma Stone se vratila na crveni tepih vrlo dinamično. Pojavila se u elegantnom crnom odelu i crvenim modnim dodacima – u znak počasti nedavnom Diznijevom liku koji je glumila: Cruelli de Vil.

Dakle, pre nekoliko dana održana je premijera Diznijevog filma, Cruella, u kojem glumica glumi dobro poznatog negativca. Za tu priliku, Emma Stone je odabrala odelo koje nudi bezvremenski izgled.

Uz pomoć stiliste Petra Flannery, Emma Stona je za premijeru filma Cruella izabrala crno odelo brenda Louis Vuitton. Odelo je imalo detalje sa lancima na pantalonama i džepovima jakne, dodajući dozu glamura bezvremenskom izgledu. Odeću je pratila bela košulja sa mašnom oko vrata i crne cipele sa visokom potpeticom.

Detalji su ti koji daju karakter našem izgledu. U slučaju Emme Stone, to je onda apsolutno tačno. Glumica je rekla da izborom modnih dodataka odaje počast liku koji je glumila za Diznijev film. Tako je svoj izgled upotpunila crvenom clutch tašnom (zaštitni znak Cruelle), koju je uskladila sa crvenim karminom na usnama. Broš na reveru njenog odela, mač u kojem se nalazilo 150 dijamanata, bila je jasna referenca na „đavolsku“ Cruellu.

Ovo je inače prvo pojavljivanje Emme Stone nakon rođenja ćerke. Stone i njen suprug Dave McCary dobili su prvo dete u martu. Par se venčao održavajući privatnu ceremoniju 2020. godine.

foto;profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još