Glamur & sjaj: Rihannina raskošna vila na Beverly Hillsu

Najbolji prijatelji Rihanne su osim dijamanata, prekrasni domovi u različitim delovima sveta.

Rihanna voli luksuz i to ne krije. Ona je uspešna žena, ne samo na polju muzike već i u svetu kozmetike zahvaljujući svom brendu šminke Fenty Beauty, lansiranom 2017. Takođe je lansirala Fenty Skin, asortiman za negu kože kao i Savage x Fenty, njenu liniju donjeg rublja. Ukoliko ovome dodamo izvanredne uloge u "Valerian and the City of a Thousand Planets" Luc Bessona i „Ocean's 8“ Gary Rossa, imamo istinsku američku priču o uspehu.

Poreklom sa Barbadosa, pop zvezda je "sletela" u Njujork u dobi od 15 godina. Ostatak priče znamo. Prava Pepeljuga modernog doba, Rihanna voli da se zabavlja „kupovinom“ luksuznih imanja. Nedavno je kupila raskošni penthouse u Los Anđelesu. Zaljubljena u Grad anđela, pevačica je kupila i novu kuću. Objekat želje nalazi se u popularnom kvartu Beverly Hills i koštao je pevačicu sjajnih 13,8 miliona dolara.

Izgrađena na parceli od preko 2.000 kvadratnih metara, kuća ima pet spavaćih soba i sedam kupatila. Luksuzno, ali ne previše razmetljivo, ova vila pokazuje pevačicin ukus za luksuz i lepe stvari. Posebno su nam se dopali detalji kao što su zlatna ograda stepeništa i potpuno mermerno kupatilo sa kadom i tuš kabinom, koje se otvara prema terasi.

Sve u svemu, vila se prostire na preko 700 kvadratnih metara. Tu je dnevna soba sa najsavremenijim kaminom, garderoba na kojoj bi joj pozavidela i Carrie Bradshaw, bar dostojan najboljih barmena. Ali jedna od jačih strana njenog novog poseda je svakako kuhinja. Kao i u ostalim delovima kuće i ovde preovladavaju bela i zlatna boja.  

U svojoj novoj rezidenciji, koja je zaštićena od znatiželjnih pogleda posmatrača zahvaljujući živim ogradama i impozantnim kapijama, Rihanna će moći da neguje telo i brine o sebi. Kuća uključuje veliki bazen, spa i teretanu.

U ovoj sigurnoj enklavi Beverly Hillsa, jednu od susednih kuća zauzima Paul McCartney, umetnik sa kojim je već radila 2015. godine na svom hitu „FourFiveSeconds“. Da li će njihova blizina dovesti do nove saradnje?  

foto:homesoftherich 

Pročitaj još