Hot hot hot: Rihannin Grammy performans i dalje oduzima dah

Iako je Grammy dodela nagrada održana u nedelju veče, o pojedinim momentima se i dalje priča... Posebno je u fokusu nastup pevačice Rihanne.

Iako se trenutno najviše bavi probijanjem a makeup i kozmetičko tržište, Rihanna je ujedno i vrlo talentovana pevačica i performer (u slučaju da ste zaboravili...) , na šta nas je podsetio njen nastup u nedelju uveče tokom Grammy ceremonije. Nakon što je pobedila u kategoriji za najbolji rep/otpevani performans, zajedno sa Kendrickom Lamarom, za pesmu “Loyalty”(u čokoladno braon lakiranom kaputu brenda Alexandre Vauthier Haute Couture i čizmama je primila nagradu), Riri se ponovo popela na scenu da bi izvela pesmu “Wild Thoughts” sa DJ Khaledom i Brysonom Tillerom.

To je bio spektakl bogat bojama! Rihanna je bila obučena u custom Adam Selman haljinu, u fuksija nijansi, kompletiranu sa resama na šavovima, dok je kosa – bujna i kovrdžava – takođe dobila veliku pažnju, sa sve cvetom hibiskusa u njoj. Celokupni izgled nastupa je bio raskošan, zabavan i vrlo uzbuđujući, da su svi u publici, ali i ispred malih ekrana uživali.

Pogledajte kako je izgledao Rihannin nastup ako već niste, a i da jeste... Sigurno će vam još jednom prijati ova uzavrla atmosfera koju je pevačica napravila!

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još