Jennifer Aniston & David Schwimmer priznali uzajamnu privlačnost

Glumci su priznali u epizodi „Friends Reunion“ da su na početku serije imali osećanja jedno prema drugom.

Da li ste znali da su Jennifer Aniston i David Schwimmer mogli završiti zajedno u stvarnom životu? Očigledna hemija koju smo videli između likova Rachel i Ross u seriji „Friends“ nije bila slučajna, jer kako su priznali u epizodi Reunion, gajili su posebna osećanja jedno prema drugom.

"U prvoj sezoni bio sam ludo zaljubljen u Jen. U jednom trenutku smo oboje bili zaljubljeni. Ali to je bilo poput dva broda koji su upravo prolazili, jer je jedan od njih uvek bio u vezi i nikada nismo prešli granicu", rekao je Schwimmer.

Aniston je potom podelila razgovor koji je vodila sa svojom prijateljicom o njihovom prvom poljupcu, rekavši da je bilo sramota da se prvi put dogodi na nacionalnoj televiziji, kao što se dogodilo.

Schvimmer se ponovo seća da bi mnogo puta tokom pauza njih dvoje sedeli zajedno u zagrljaju, kada bi zaspali na kauču. „Kako to da niko nije znao?“, pitao se glumac dok je Courteney Cox odgovorila da su svi znali, ali na kraju je bilo bolje što nije uspelo, jer da su konačno pokušali i ako ne bi uspelo, to bi stvorilo problem u seriji.

Schwimmer se 2010. oženio umetnicom Zoe Buckman, od koje se razveo 2017. godine, dok je Aniston, od 2000. do 2005. bila udata za Brada Pitta a kasnije za Justina Therouxa, od kojeg se razvela nakon dve godine braka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

Pročitajte još

Pročitaj još