Kako je britanska kraljevska porodica proslavila Uskrs

Još jedno slavlje bez princa Harryja i Meghan Markle.

Obožavaoci kraljevske porodice sa nestpljenjem očekuju uskršnju nedelju jer je to prilika da vide članove porodice u svečanim odevnim kombinacijama. Uskršnji praznici, poput božićnih, uvek čine da se članovi porodice okupe da proslave običaje, a fotografije dobro obučenih vojvotkinja i vojvoda koje prate kraljicu Elizabetu obilaze svet. Ali pandemija je promenila planove i u ovoj tradiciji.

Britanci su proslavili katolički Uskrs prošle nedelje, a kraljevska porodica se nije zvanično pojavila. Palata je objavila dve fotografije princa Charlesa i kraljice Elizabete II na kojima su prikazani kako šetaju vrtovima pored kuće Frogmore u Vindzoru. Fotografije je 23. marta snimio fotograf Chris Jackson.  

Princ Charles je čestitao praznik svima putem svog Twitter naloga.

 

 

Princ William i Kate Middleton poželeli su srećne praznike posebnim video snimkom koji prikazuje razbijanje čokoladnih uskršnjih jaja.

 

Kraljica Elizabetha i princ Philip, princeza Anna, princ Edward i drugi članovi porodice podelili su svoje želje video snimkom Green parka na zvaničnom Instagram profilu kraljevske porodice.

Pročitajte još

Pročitaj još