Kate Middleton i princ William su pokrenuli YouTube kanal

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža lansirali su zvanični YouTube kanal!

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža imaju dobre vesti. Prvo je Kate Middleton najavila izlazak svoje knjige fotografija, a sada je par najavio novi projekat na YouTube-u.

Par je podelio kratku najavu kojom je predstavio svoj kanal koji sadrži isečke sa putovanja, kraljevskih događaja i spotove njihovih zaigranih scena iza kulisa.

Jedan novi snimak pokazao je zaljubljene iza kulisa - Kate Middleton i princa Williama kako snimaju svoj pozdrav za Dan sv. Patrika 2021. godine. Na snimku je William govorio irski jezik. Scena prikazuje Kate kako ispravlja izgovor svog supruga izjavom: „Ne treba da kotrljaš svoje R.“

„Ne valja?“ – odgovorio je William, na šta Kate brzo odmahuje glavom i odgovara "Ne".

Drugi snimak prikazuje kako William i Kate zbijaju šale pre snimanja. „Usput, budite oprezni šta sada govorite jer ovi momci sve snimaju“, šalio se William dok je pokazivao na kameru. "Znam!" odgovorila je Kate uz osmeh.

Osim što su najavili svoj YouTube kanal, Kate i William su juče uneli i neke promene na svom Instagramu. Kraljevski par je ažurirao svoj Instagram nalog sa @KensingtonRoyal na @DukeandDuchessofCambridge.

U nastavku pogledajte najavu Kate i Williama na YouTube kanalu i zapratite ih!

 

Pročitajte još

Pročitaj još