Najluđi outfiti poznatih koje nikada nećemo zaboraviti

Poznate ličnosti često nose odevne kombinacije, koje mi ne možemo razumeti…

Bilo da je to u ime visoke mode ili jednostavno lošeg stila, ovi ljudi sa A liste znaju kako da ponesu čak i one najrizičnije stilove, koje mi ne bismo obukli čak ni kada smo sami kući sa spuštenim roletnama i zaključanim vratima.

Kao što ste mogli da pretpostavite, u našoj galeriji možete videti odevne kombinacije poznatih koje su toliko neobične i smele da ih nikada nećemo zaboraviti. 

fashionisers.com

Pročitaj još

Julia Rosa - U ritmu cveća

Julia Rosa je internacionalni model, glumica, operska pevačica i bivša Miss Austrije. Preselila se u Tokio i pet godina glumila u uspešnoj humorističkoj emisiji.

Jennifer Lopez provodi vreme sa Benom Affleckom - i čini se da ponovo imaju aferu

Izgleda da se Jennifer Lopez već oporavila od nedavnog raskida sa Alexom Rodriguezom.

Intervju sa Tijanom T: Muzika će uvek preživeti

Pariz ima Ajfelov toranj, London Big Ben, a Beograd žurke. Naš klabing je sve poznatiji u Evropi i iznedrio je zvezde moderne scene - jedna od najvećih je svakako Tijana T. Devojka koja je karijeru počela tokom NATO bombardovanja i čija je muzika nastala kao adolescentski simbol pobune uspela je da osvoji DJ pultove najprestižniji svetskih klubova.

Pharrell Williams je upravo otvorio prelep novi hotel u Majamiju

Pevač, tekstopisac, producent i modni dizajner Pharrell Williams upravo je otvorio hotel „The Goodtime“ na South Beachu na Floridi.

Milena Radulović: Obožavam život u koferima

Hrabra i talentovana glumica Milena Radulović ima samo 26 godina i već zavidnu filmsku i pozorišnu karijeru.  Nakon što je u svoju biografiju uvrstila brojne naslove filmova i predstava koje su snimane u Srbiji, Milena je krenula u osvajanje ruskog tržišta, a nedavno je izašao i film Superdeep u kom ona igra glavnu ulogu. Na kafi sa perspektivnom glumicom smo porazgovarali u izazovima života na dva mesta, razlikama domaće i ruske filmske produkcije, kao i o njenim planovima za budućnost.  

10 kontroverznih stajlinga Barbre Streisand zbog kojih je postala ikona stila

Poznata glumica i pevačicica je proslavila 79. rođendan.