OTR II: kako je Beyonce postavila novu modnu granicu

Kraljica popa je u Balmain, Off-White, Versace i Burberry kreacijama podizala atmosferu.

Spektakularna turneja Beyonce i Jay Z je zvanično završena, a svaki koncert je bio posebna priča za sebe. Fanovi iz Evrope i Severne Amerike su imali priliku da prisustvuju na neverovatnim koncertima koji su bili ispunjeni do kraja. Od vizuelnih efekata koji su finiširali događaje, deljenja intimnih detalja i pesama koje svi znamo, Bey je još jednom dokazala zašto se smatra jednom od najboljih pevačica i zabavljača u muzičkoj industriji.

Pored svega nabrojanog, posebnu pažnju želimo da skrenemo na stajlinge pevačice, kojih je tokom koncerta bilo dosta, a među kojima su dominirali sjajni trikoi, duboke čizme do pola butina i metalik nijanse. Ekstravagantan stil je bio na svetskom nivou, što je zasluga njenog stiliste Marnija Senofantea koji je svaki stajling osmišljavao do detalja i kompletirao zanimljivim aksesoarima poput šešira i maski.

U nastavku smo odabrali nekoliko najlepših stajlinga pevačica sa drugog dela turneje, koji sa punim pravom podižu modne granice. Beyonce je definitivno zadala zadatak drugim pevačima i pevačicama i pokazala svoj pun potencijal. Uživajte!

V.R.

foto: hypebae

Pročitajte još

Pročitaj još