Zvezde koje su promenile imidž u karantinu

Samoizolacija još traje. Ostavljene bez mogućnosti da koriste usluge svojih omiljenih stilista i frizera, mnoge poznate ličnosti nisu gubile vreme i odlučile su da se prekvalifikuju u frizere.

Elle Fanning se odlučila na svetlu promenu. Plavuša je svoje kovrdže ofarbala u nijansu breskve i iznenadila se vlastitom hrabrošću.

@ellefanning

Ireland Baldwin je takođe želela jarke boje. Takođe je razblažila uobičajenu prirodnu nijansu kose ružičastim pramenovima: izgleda da nije bila zadovoljna rezultatom.

@irelandbasingerbaldwin

Najhrabrija je bila Hilary Duff- ona se odlučila za hrabru nijansu i isprobala bogatu plavu boju.

@hilaryduff

Ćerka Brucea Willisa i Demi Moore otišla je još dalje. Tallulah Willis je u transformaciju uključila i svog poznatog oca: Bruce je obrijao kćerki glavu.

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski) onApr 7, 2020 at 6:05pm PDT

Miley Cyrus takođe nije odolela makazama. Zvezda se odlučila za asimetrične šiške, ali priznala je da je rezultat takve kreativnosti nije baš nadahnuo.

@mileycyrus

Mariah Carey jednom je pohađala kurs od 500 sati u školi lepote i sada su joj se isplatile ove veštine. Istina, pop diva nije rizikovala: frizuru je napravila osmogodišnjoj kćerki, ali je koristila periku za svoje stilske eksperimente.

@mariahcarey

Ariana Grande dozvolila je sebi da se opusti. Pevačica je prestala da ispravlja kosu i obradovala je fanove svojim prirodnim kovrdžama. 

 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) onApr 7, 2020 at 5:10pm PDT

Pročitajte još

Pročitaj još