Converse je lansirao ograničenu Space Jam kolekciju - i želimo svaki komad!

Zvanično je! Tune Squad se vraća u igru, a Converse je proslavio ovu vest lansirajući ograničenu seriju odeće i obuće efektnog dizajna koji uključuje naše omiljene Space Jam junake kao što su Bugs, Lola, Tweety, Daffy i LeBron James.

Čuveni modeli Chuck 70, Pro Leather i Chuck Taylor All Star u novoj kolekciji bivaju upareni sa legendarnim crtanim junacima koji 25 godina kasnije donose košarkašku magiju novim generacijama. U ovoj ograničenoj kolekciji pronaći ćete, kao i do sada, vrhunsku izradu ali i najbolje ilustracije inspirisane omiljenim crtanim filmom devedesetih, kao i novi Space Jam: A New Legacy Converse logo. S obzirom na to da su komadi dostupni u veličinama za sve uzraste, kolekcija je namenjena kako onima koji se nostalgično sećaju ovog perioda svog odrastanja, tako i onima koji će nastaviti ovo kulturno nasleđe.

Chuck Taylor All Star model patika dobio je svoj "spin" zahvaljujući Tune Squad-u. Bugs, Lola, Daffy, Marvin the Martian i Taz ukrašavaju čuvene Convers patike u svom punom sjaju što ih čini komadom koji će želeti sve generacije!

PROMO

Pročitajte još

Pročitaj još