Havaianas japanke za udobno leto

Havaianas japanke su odavno osvojile ceo svet svojim kvalitetom, ali i dizajnom i veselim bojama, u duhu zemlje iz koje nam dolaze - Brazila.

Čuvene brazilske japanke za leto 2018. stigle su i kod nas, a ove sezone dolaze u nekoliko kolekcija od kojih su najistaknutije: Hype and Photoprint, Slim Tropical, i Brasil 20th Anniversary.

Kolekcija Havaianas Hype and Photoprint donosi neverovatne letnje prizore iz svih perspektiva – od morskih talasa, pogleda iz vazduha na svetski poznatu brazilsku plažu Copacabanu, pa sve do surfera. 

Kolekcija Slim Tropical donosi pravi tropski raj, uzbudljivih boja i dezena na vašim japankama, u skladu sa aktuelnim letnjim trendovima. Među Slim modelima svakako se izdvajaju Slim Nautical, koga karakterišu mornarski simboli – plavo - bele linije, sidra, Slim Floral sa cvetnim dezenima i Slim Animal sa raznobojnim animal printovima.

Kolekcijom Brasil 20th Anniversary, biće obeležena 20. godišnjica kultnog modela Havaianas japanki sa brazilskom zastavom koje su lansirane kao znak podrške brazilskom fudbalskom timu na Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj. 

Kao i uvek, osim neodoljivih modela u bezbroj primamljivih boja, svim kolekcijama su zajedničke izrazita udobnost i kvalitetan đon, izrađen od prirodne gume. Zahvaljujući otpornoj gumi, Havaianas japanke ne klizaju, niti se zagrevaju na suncu, a nogu će držati stabilnom i bez neugodnih mirisa, pružajući tako osećaj slobode i bezbrižnosti.

Havaianas japanke možete pronaći na ostrvu u prizemlju Ušće Shopping centra u Beogradu i u svim Buzz radnjama.

Pročitajte još

Pročitaj još