Nedeljni horoskop 26.07.2021. - 02.08.2021.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ovan

Ova nedelja će biti u znaku tebe, tebe i samo tebe! Položaj planeta je takav da ćeš se vrlo verovatno suočavati sa određenim lekcijama, ali ne plaši se, neće to biti ništa straštno, samo neophodno da se probudiš i shvatiš šta je ono što ti je potrebno, što želiš i ka čemu treba da kreneš. Dakle, tokom narednih dana pojačaj self-care na maksimum i izoštri sva čula - tvoj organizam ti već šalje ključne poruke koje treba da čuješ.
 

Bik

Naredni dani za tebe će biti u znaku posla i obaveza. Ukoliko te čeka toliko toga, najbolje je da posebnu pažnju posvetiš organizaciji - napravi koliko god da je potrebno to-do lista i vodi računa da najvažnije sa svake od njih ispuniš na vreme kako te odlaganje obaveza ne bi sačekalo iza ćoška. Po završetku svih poslova, obavezno nagradi sebe nečim u čemu najviše uživaš - prijaće ti!
 

Blizanci

To što sebe stavljaš na prvo mesto, ili makar negde na vrh liste prioriteta, odlična je stvar - samo tako nastavi! Za početak, značajno je to što si osetila potrebu za nečim takvim, a kako će se situacija dalje odvijati, već ćeš videti. Ne moraš da imaš odgovore na sva pitanja, a upuštanje u nepoznato nekada je tako lekovito, ali i neophodno da bi se opustila i imala malo više vere u sebe. 
 

Rak

Ukoliko se ovih dana osećaš promenljivo kada je reč o osećanjima i raspoloženju, odličan je trenutak da usporiš i odmoriš se. Šta god da je uzrok tvojih pomešanih emocija, bilo bi dobro da primetiš svoje okidače i potrudiš se da sprečiš sve što može da uzrokuje pad energije i sumorne misli. Leto je, lepo je vreme, isplaniraj svaki slobodan trenutak za uživanje i opuštanje - ne moraš baš ovih dana da razmrsiš sve što misliš i osećaš!
 

Lav

Iako sezona Lava najviše pogoduje Lavovima, što je nekako i logično, ti se ovih dana ponašaš pomalo nesigurno što nije tako tipično za tebe. Nema potrebe da sumnjaš u svoje ideje, želje i sposobnosti - prati svoj unutrašnji osećaj jer kada znaš da je nešto ispravno, ti to prosto znaš. Zato, veruj sebi i hrabro kreni u ispunjavanje svega što si zamislila - ovo je tvoj mesec i treba ga maksimalno iskoristiti!
 

Devica

Koliko god se trudila da postaviš granice, često se dešava da nastaviš više da brineš o tome šta je drugima potrebno, nego šta je potrebno tebi. Ove nedelje bi ovu temu trebalo da shvatiš ozbiljnije nego inače jer je krajnje vreme da se pozabaviš svojim, a ne tuđim potrebama. Teško je usvojiti ovu naviku, znamo, ali jednom kada shvatiš kako je taj osećaj dobar, biće ti mnogo lakše da u potpunosti gospodariš svojim životom, svojim vremenom i svojom energijom.

Vaga

Moguće je da ćeš ovih dana biti u haosu - u svakom smislu te reči. Nećeš znati šta radiš, gde ideš, šta osećaš, šta misliš i šta ćeš sa svom tom zbrkom u glavi, srcu i telu. Ako ovo shvatiš samo kao fazu, što svakako i jeste, za početak će ti biti lakše da se nosiš sa svim tim. A onda, kada se sve malo slegne, pokušaj da izdvojiš nešto vremena za odmor, opuštanje i neku aktivnost koja će ti pomoći da isprazniš sve što se nakupilo u prethodnom periodu. 
 

Škorpija

Svi znamo da niko ne može da ima baš sve, a čini se da ćeš ove nedelje ti to posebno osećati - sve će ti izmicati iz ruku, nećeš biti zadovoljna postignutim i stalno ćeš se fokusirati na ono što nemaš, umesto na ono što imaš, što je tu i što je dobro. Ovakav način razmišljanja može da bude jako opterećujuć i toksičan, zato pokušaj da osvestiš trenutke kada tvoje misli krenu u ovom pravcu kako bi ih zaustavila i promenila percepciju. 
 

Strelac

Za razliku od prethodnih dana kada te nije držalo mesto i kada si bila na sto strana, ove nedelje ti prija nešto mirniji tempo. Fokusirana si na planiranje i osmišljavanje strategija pre nego na preuzimanje akcije i to za sada funkcioniše taman kako treba. Ispituješ sebe, ono što je unutra i u skladu sa tim planiraš naredne korake. Bilo bi dobro da ovakav način razmišljanja zadržiš i kasnije, kada svakodnevica počne ponovo da te "melje".
 

Jarac

Ove nedelje na testu će biti tvoja vera - tvoja vera u sebe, u ono što radiš, u ono što misliš i osećaš, čemu se nadaš. Može se desiti da ovaj test položiš sa najvišom ocenom, ali se isto tako može desiti da padneš i da se onda zapitaš šta se tačno dešava i da li je potrebno nešto promeniti. Ponekad je u redu posumnjati (u sve!) jer te sumnja tera da zapravo još jače veruješ i trudiš se. 
 

Vodolija

Ukoliko ne budeš pažljiva, ove nedelje ti se može učiniti da je život stalni konflikt između sebe i drugih, ljubavi i karijere, uživanja i rada, slobodnog vremena i obaveza. Ipak, duboko u sebi znaš da stvari nisu crne ili bele, već da uvek i u svemu postoji neki kompromis i način da pomiriš zavađene stvari. Sve je stvar organizacije, ali i tvojih prioriteta. Osvesti ih, a zatim se bez griže savesti prepusti onome što tvoje srce želi. 
 

Ribe

Ova nedelja će za tebe biti u znaku ljubavi i naglašenih osećanja. Poželećeš da pronađeš svoju srodnu dušu ili, ako je već imaš, nećeš propuštati priliku da joj pričaš šta osećaš. Ono što može da bude problematično u vezi sa svim ovim je činjenica da bi sve što radiš trebalo da radiš zato što to ti želiš i osećaš, a ne da bi iznudila pažnju, privrženost i osećanja. Voli, ali nemoj moliti za ljubav - to onda nije ljubav.